Mangeårig erfaring

Lykkehus Maskinservice forhandler landbrugs- og entreprenørmaskiner til alle formål. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsmaskiner og et meget stort udvalg af reservedele. Desuden tilbyder vi maskinservice af enhver art med et højt serviceniveau. 

Lykkehus Maskinservice blev etableret i 1990 af Preben Lykkehus, der har mange års erfaring indenfor branchen. Fundamentet har altid været den personlige service og kravet om den solide kvalitet. Igennem mange års erfaring har Lykkehus Maskinservice opbygget en unik viden og ekspertise indenfor maskiner til landbrug, industri og entreprenørbranchen,  samt serviceringen af disse. Der bliver ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller servicering af maskiner og reservedele. Serviceniveauet er i top og kunden er altid i fokus. Står du og mangler en bestemt maskine eller reservedel, så kan vi skaffe den!

Produkter

Vi sørger altid for at komme hele vejen rundt om vores kunders reelle behov, så vi i fællesskab kan finde præcis den løsning, der matcher bedst muligt. For at opnå den bedste økonomi og effektivitet, er det derfor vigtigt for Lykkehus Maskinservice at indgå i en grundig dialog omkring kundens krav og forventninger.

Vi sætter dig og dine behov først, så du er sikret den bedste løsning. Det betyder også, at vi kan sammensætte præcis den maskine, som du har brug for. Hver maskine er unik, da de bygges efter kundens specielle ønsker og krav. Vi er specialiseret i at rådgive og vejlede om unikke maskiner af høj kvalitet, som optimerer arbejdsprocesserne og sikrer det bedste resultat.

Vores produktsortiment indeholder mange forskellige maskiner og mærker, heriblandt John Deere traktorer, ITRunner kroghejsevogne, B.O.B kraner og mejetærskere. Hos Lykkehus Maskinservice går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vi sikrer altid den højeste kvalitet, hvilket garanterer lang holdbarhed og den bedst mulige investering. Derudover assisterer vi også gerne hvis din maskine skal have nye reservedele, da vi kan skaffe reservedele til alle gængse maskiner. Læs mere om udbuddet af reservedele og hvad vi kan tilbyde.

Ydelser

Hos Lykkehus Maskinservice tilbyder vi reparation og servicering af alle typer maskiner og motorer. Vores mange års erfaring betyder, at vi ved, hvad netop din maskine behøver. Vores reservedele er altid af højeste kvalitet så, du er sikret den bedste drift af din maskine.

Ved køb af maskiner er levering altid indkluderet i prisen, så du får leveret dine maskiner trygt og sikkert. Desuden er transportomkostninger til garanticheck indkluderet ved køb af nye maskiner, hvilket også gælder 1. servicering ved køb af nye traktorer. Alle serviceringer og reparationer foretages desuden hos kunden, så du er kørende igen hurtigst muligt. Skulle der, imod forventning, opstå problemer med din nyindkøbte maskine, som vi ikke kan reparere, bliver maskinen kørt til den forhandler den er købt hos, repareret og kørt tilbage, uden betaling, inden for garantiperioden.