Reservedele

Står du og mangler reservedele til din maskine, så kan Lykkehus Maskinservice hjælpe dig. Vi forhandler reservedele til alle traktormærker og hele maskinparken, herunder kendte mærker som John Deere, Fendt, Massey Ferguson og New Holland.

Bestil hurtigt og nemt i Granit Parts’ webshop, og få leveret dine reservedele allerede dagen efter.

Nem bestilling og hurtig levering

Find og bestil nemt de reservedele, som du skal bruge i Granit Parts’ webshop, der forhandler over 10 mio. reservedele til konkurrencedygtige priser. Vi sørger for, at du bliver oprettet som kunde, så du frit kan handle i den omfattende webshop med dag til dag levering i hele landet. 

 

Bestiller du dine reservedele inden kl. 16.30, leveres din ordre dagen efter, så du hurtigt og sikkert kan få repareret din maskine. Der er desuden en omfattende garanti på alle webshoppens produkter, så du er sikret en tryg handel uden problemer.

Er du i tvivl om, hvilke reservedele du skal bruge, så assisterer vi også meget gerne med vores ekspertise, så du får netop de reservedele som du skal bruge til din maskine.

 

Kontakt os i dag, og lad os oprette dig i webshoppen, så du kan komme i gang med at handle reservedele nemt og hurtigt. 

Originale John Deere reservedele

John Deere er en anerkendt, nyskabende virksomhed, som siden 1837 har været de fleste landmænds foretrukne mærke. John Deere har altid udstyret deres maskiner med den nyeste teknologi således, at en John Deere maskine altid giver mere, end hvad man som køber tør forvente. Det gælder også for John Deere reservedele.

 

Hos Lykkehus Maskinservice forhandler vi originale John Deere reservedele så du er garanteret høj kvalitet, når din maskine skal repareres eller optimeres. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med de gode reservedele, når først man har investeret i en kvalitetsmaskine fra John Deere, da de originale reservedele er kendt for at opretholde maskinernes ydeevne og kvalitet.

Vi kan hos Lykkehus Maskinservice tilbyde John Deere reservedele op til 25% billigere end markedsprisen. Kontakt os for at høre mere om vores udvalg af John Deere reservedele og få et godt tilbud.

 

3 dages og 3 måneders ordrer

Er du på forkant med vedligeholdelsen af dine maskiner, kan du spare endnu flere penge. 

Når du bestiller reservedele til John Deere i god tid, kan du spare penge ved at vælge en 3 dages eller 3 måneders ordre. Fyld dit lager op med reservedele fra John Deere og være på forkant med udskiftninger eller reparationer af reservedele i din maskinpark. 

 

Hvis du ønsker mere information om langsigtede ordrer, er du velkommen til at kontakte os hos Lykkehus Maskinservice.

Du kan give os et ring på mobil 23 25 86 68 eller på tlf. 74 57 15 07 eller sende os en mail på p.lykkehus@skylinemail.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye reservedele.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine reservedele.